Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Carte, Nici eu nu mai stiu cine sunt... - Marina Almasan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Nici eu nu mai stiu cine sunt... - Marina Almasan

Editura Corint va invita din nou in lumea plina de dileme, semne de intrebare si raspunsuri simpatice ale realizatoarei de televiziune Marina Almasan. Va sta alaturi volumul Nici eu nu mai stiu cine sunt"
"Ma simt mama atunci cand ma framanta furtunile copiilor mei, dar ma mut imediat in pielea de "fiica atunci cand, aflandu-ma in vizita la parintii mei, acestia ma cocolosesc si mustruluiesc non-stop, uitand ca sunt, de cateva decenii, om mare!

Ma simt eleganta si uneori chiar sexy atunci cand merg la cate un eveniment monden sau prezint un program de Sarbatori, dar imediat oglinda de acasa imi dezvaluie profilul gospodinei perfecte, mirosind a ceapa prajita si facand slalom intre cuptor, aspirator si masina de spalat. Ma credeam inclusiv sotie perfecta. Asta pana intr-o iarna, in care mi s-a dat viata peste cap si am citit prin ziare ca, de fapt, sunt o amanta (probabil imperfecta, data fiind lipsa mea de experienta). Ma simt bine ca iubita a unui om minunat si ma intreb daca mai vreau sa mai fiu sotie si sa stric bunatate de relatie!
Prin urmare, nici eu nu mai stiu cine sunt..."
Trimite mesaj
Din Gura in Gura