Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Carte, Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei
Pe stoc
Nu
Descriere
Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

Pentru Bo Longbow, ziua nu are suficiente ore. Ca manager al complexului turistic detinut de familia ei in Montana de Vest, este ocupata din zori pana in noapte cu munca solicitanta, cu familia ei numeroasa, cu responsabilitati de tot felul.

Asa ca, desigur, nu mai are timp si pentru dragoste, chiar daca aceasta apare pe neasteptate sub infatisarea extrem de sexy a pasiu - nii ei din tinerete, Callen Skinner, intors dupa multi ani in locurile natale. Insa Callen este decis sa o faca sa isi dea seama ca nimeni nu poate fi prea ocupat cand e vorba de dragoste"

Dar cand cadavrul unei tinere este descoperit pe domeniul complexului, totul se schimba. Callen devi ne suspectul principal pentru ajutorul de serif care nu poa te uita disputele avute in tinerete. Iar membrilor familiei Bodine, crima le adu ce aminte in mod socant de o tragedie de demult.

Cu 25 de ani in urma, Alice, matusa lui Bo, a disparut si nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Oare aceasta noua tragedie ar putea avea vreo legatura cu disparitia misterioasa a lui Alice" Pe masura ce evenimentele iau o turnura dramatica si mortala, Bo si Callen trebuie sa porneasca intr-o cursa nebuneasca pentru a descoperi adevarul inainte ca viitorul lor impreuna sa fie compromis pentru totdeauna.

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste si majoritatea au intrat in topurile de vanzari realizate de New York Times. Cartile ei au fost publicate in 35 de tari, in peste 400 de milioane de exemplare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura