Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Joc educativ Brainbox, Animale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Joc educativ Brainbox, Animale

Reunind animale din lumea intreaga acest BrainBox este conceput pentru a imbunatati spiritul de observatie si capacitatea de memorare a jucatorilor, intr-un joc potrivit pentru intreaga familie. Fiecare din cele 70 de animale frumos ilustrate, are propriul cartonas cu informatii. Incepand cu ursul grizzly, continuand cu lemurul cu coada inelata si terminand cu simpaticul koala, acest joc incantator da posibilitatea familiilor sa se joace si sa invete impreuna.
[emag-video width= height= video-id=17717][/emag-video]

Cum se joaca BrainBox:
Obiectivul jocului: Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute.
Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si informatiile de pe fata cartonasului pana cand se scurge nisipul din clepsidra (10 secunde). Clepsidra mai poate fi intoarsa inca o data pentru ca jucatorii mai tineri sa aiba mai mult timp pentru a studia cartonasul.

Apoi dai cartonasul unui alt jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar. ( Ex. Daca dai cu zarul un doi, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul doi).Un alt jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura