Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Dictionar de business englez-roman Ed. 3 (cartonat)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Acest dictionar este unul bilingv, englez-roman, continand circa 6.500 de articole, cu terminologie foarte folosita in mediul de afaceri anglo-saxon si nu numai. Deoarece sfera "afacerilor" este una foarte cuprinzatoare, termenii din dictionar provin dintr-o varietate larga de domenii, cum ar fi marketingul, contabilitatea si finantele, legislatie, IT, inginerie, istoria economiei, politica si multe altele.

Este un instrument foarte util nu doar pentru oamenii de afaceri (dupa cum reiese si din titlul sau), ci si pentru profesorii sau studentii de la facultati cu profil economic, pentru ingineri, economisti, juristi, specialisti IT etc., meserii in care foarte multi termeni au o origine britanica. Dictionarul contine nu doar traducerea sau explicatia termenului, ci si diverse exemple practice, care va vor permite sa va familiarizati si mai bine cu mediul de afaceri si cultura britanica.

Il puteti folosi ca pe o enciclopedie, cautand diversi termeni atunci cand aveti nevoie de ei, sau il puteti citi ca pe o carte, din scoarta-n scoarta. Sunt inclusi si termeni americani, australieni si din alte tari vorbitoare de limba engleza, dar si termeni preluati din limba latina, franceza, germana, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura